מתכון

קציצות עוף וקוואקר בחלב קוקוס ובטטה

ארוחה אקזוטית בקלי קלות, שילדים ישתגעו עליה. מגישים על אורז לבן מאודה, שיספוג את כל הרוטב

17,144 בשלנים התעניינו במתכון זה
קציצות עוף וקוואקר בחלב קוקוס ובטטה. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו
קציצות עוף וקוואקר בחלב קוקוס ובטטה. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו

ארוחה אקזוטית בקלי קלות, שילדים ישתגעו עליה. מגישים על אורז לבן מאודה, שיספוג את כל הרוטב.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב:

1

מערבבים את חומרי הרוטב בסיר בינוני ומביאים לסף רתיחה על להבה בינונית. טועמים ומתקנים תיבול.

מכינים

2

את הקציצות ומבשלים: מערבבים את חומרי הקציצות בקערה. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ.

3

מוסיפים את הקציצות לרוטב הרותח בהדרגה (לא מערבבים, רק מנערים קלות את הסיר כדי לא לפרק את הקציצות) ומביאים שוב לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20-15 דקות עד שהקציצות מוכנות.

4

מגישים חם לצד אורז לבן.