מתכון

קרודו דג ים בפלפלים

מנה מגוונת עם טעמים מפתיעים שהיא כולה שיר הלל למטבח האיטלקי

5,520 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
קרודו דג ים בפלפלים של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרודו דג ים בפלפלים של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

לרסק הפלפלים

אופן ההכנה

מכינים את הוויניגרט

1

טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול עם שמן הזית ומיץ התפוזים ומתבלים במעט מלח.

מכינים את רסק הפלפלים

2

קולים את הפלפל על הגז, מקררים, מקלפים וטוחנים עם מעט שמן זית.

מכינים את הדג

3

משרים את הדג במיץ לימון ובג'ין 5 דקות לפחות. מתבלים במעט מלח אטלנטי ופלפל שחור.

מרכיבים את המנה

4

יוצקים מהוויניגרט על צלחת ומזליפים מרסק הפלפלים הקלויים והקרם פרש. מניחים את פרוסות הדג ומזליפים מעט שמן זית.