מתכון

קרוטוני שאור מתובלים בקקאו

הקרוטונים האלה הם הברקה - יש בהם חמיצות, מתיקות ומרירות נעימה של קקאו

1,587 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2021
קרוטוני שאור מתובלים בקקאו. צילום: shutterstock
קרוטוני שאור מתובלים בקקאו. צילום: shutterstock

אפשר להשתמש בהם למטרות הרגילות – כתוספת למרק או סלט – ואפשר גם לפורר אותם לקראמבל מתוק-מלוח ולהוסיף לקינוחים. אני שידכתי אותם למוס שוקולד, תפוז, שעועית אזוקי ולוז.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות, קורעים לחם כפרי בידיים לתוך קערה ומתבלים ב-1 כף שמן זית

2

מפדרים את הלחם במעט אבקת קקאו (בעזרת מסננת קטנה), מפזרים קורט קטן של מלח ים אטלנטי, מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.

3

מעבירים את התבנית לתנור ואופים 12 דקות עד שהקרוטונים מזהיבים והופכים פריכים מאוד.