מתכון

קרוסטיני עם ירקות טריים

קרוסטיני צבעוני ופריך שהולך נפלא גם עם גספצ'ו וגם כנשנוש קוקטייל בזכות עצמו

אוגוסט 2019
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
קרוסטיני עם ירקות טריים של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

2

מניחים את רצועות הלחם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתבלים במעט שמן זית ומלח וקולים כ- 12 דקות עד שהן זהובות. משפשפים את הפרוסות הקלויות בשום.

3

סמוך להגשה, מערבבים את הירקות הקצוצים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

4

מסדרים את תערובת הירקות על הקרוסטיני.