מתכון

קרפ בנופי

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מכין קרפ מושחת עם קוקוס, בננות וריבת חלב

4,575 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפ בנופי של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ בנופי של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

למתכון תצטרכו להכין בלילה לקרפים מתוקים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקוקוס מקורמל

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר את המים והסוכר, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים במשך 3 דקות עד קבלת קוקוס מקורמל. מורחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומייבשים במשך ? דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד שהקרמל מזהיב.

2

מורחים את ריבת החלב על הקרפים, מפזרים את הבננות והקוקוס המקורמל ומקפלים.