מתכון

רביולי חלמונים במילוי גבינה ופטריות

מאיר ברבי מגיש מתכון איטלקי לרביולי במילוי גבינה ופטריות שלא תצליחו להפסיק לאכול

4,970 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
רביולי חלמונים במילוי גבינה ופטריות של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר
רביולי חלמונים במילוי גבינה ופטריות של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לבצק חלמונים

לרוטב שמנת תרד

אופן ההכנה

1

שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון או מערבל (וו גיטרה) ומעבדים עד לקבלת בצק אלסטי אך לא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

2

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומעבירים במכונה - בכל רידוד חלק אחד. מרדדים במכונת פסטה את הבצק: מתחילים ממספר אחד ומגיעים עד מספר שש, כאשר בכל רידוד מקפלים את הבצק ומקמחים עד לקבלת העובי הרצוי.

3

את רצועות הבצק מכסים במגבת או בנייר אפייה עד השימוש.

4

משרים את פטריות הפורצ'יני במים לכ-20 דקות. חותכים את הפורטובלו לקוביות ומטגנים את הפטריות עם מעט שמן זית.

5

מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה.

6

פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח, קורצים עיגולים עם רינג בגודל הרצוי וממלאים כל עיגול במילוי הגבינות והפטריות. מכסים בעיגול נוסף וסוגרים (ניתן למרוח במעט ביצה במידה שהבצק יבש). שומרים במקרר או במקפיא עד השימוש.

לרוטב

7

חולטים את התרד לדקה במים חמים ומסננים. מטגנים את התרד בחמאה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה.

8

שמים את הרביולי במים רותחים לשלוש דקות. מעבירים לרוטב השמנת ומבשלים כשתי דקות נוספות.