מתכון

אטריות אורז מוקפצות עם סינטה וברוקולי

רוטב הצדפות מחמיא מאוד לירקות ירוקים ומעניק לאטריות האורז טעם נפלא

20,934 בשלנים התעניינו במתכון זה
ריבועי אטריות אורז עם סינטה בקר וברוקולי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע
ריבועי אטריות אורז עם סינטה בקר וברוקולי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

*שומרי כשרות יכולים להשתמש ברוטב הוי-סטיר כשר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים איטרוית אורז במים חמים 30 דקות לריכוך או שעה במים קרים

2

בינתיים: חולטים פרחי ברוקולי במי מלח רותחים במשך 2 דקות לריכוך חלקי. עוצרים את הבישול במי קרח.

3

מחממים ווק עם שמן ומקפיצים את החלק הלבן של הבצל עם ג’ינג’ר, שום ופלפל חריף במשך דקה.

4

מוסיפים בקר, מקפיצים דקה ומתבלים בסויה. מוסיפים את אטריות האורז והברוקולי, רוטב צדפות ורוטב צ’ילי ומקפיצים עוד דקה-שתיים יחד. מגישים מייד.