מתכון

ריבועי טראפלס שוקולד לבן עם אוכמניות

הטראפלס האלה משלבים בתוכם מתיקות שוקולדית נעימה וחמצמצות של אוכמניות טריות

אוקטובר 2019
ריבועי טרפלס שוקולד לבן עם אוכמניות. צילום: shutterstock
ריבועי טרפלס שוקולד לבן עם אוכמניות. צילום: shutterstock

טראפלס הם מסוג המתוקים שקל מאוד להכין והם תמיד נראים מיליון דולר.
שימו לב את הטראפלס יש לייצב במקרר לפחות 4 שעות לפני החיתוך.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

ממיסים את השוקולד הלבן מעל בן מארי (או במיקרוגל).

2

מניחים את השמנת המתוקה, תמצית הווניל והמלח בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

3

מוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד המומס וטורפים היטב בעזרת מטרפה.

4

מוזגים את תערובת הטרפלס לתוך תבנית מרובעת בגודל 18X18 ס"מ ומפזרים מעל אוכמניות בצורה אחידה. מצננים במקרר לפחות 4 שעות (עדיף לילה שלם).

5

חותכים את הטרפלס לקוביות בעזרת סכין חדה וארוכה, ומאחסנים בקופסה אטומה במקרר.