מתכון

ריבת נקטרינות ומי ורדים

כשאוהבים ריבות בטעם פרי ולא של סוכר מוסיפים לפרי הרבה פחות סוכר מהמקובל. המחיר: חייבים לשמור את הריבות במקרר

15,933 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים נקטרינות וסוכר בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות. מסירים קצף אם נוצר. מכבים את האש ומוסיפים מיץ לימון ומי ורדים.

2

מעבירים לצנצנת ומשם למקרר.

גיוון: מוותרים על מי ורדים ומתבלים את הריבה במקל וניל חצוי או ב-2 מקלות קינמון. מוסיפים אותם בתחילת הבישול.

שימושים:
• מוסיפים למלבי, לפנקוטה או לגלידה.
• תוספת לעוגות בחושות, רולדות ועוגיות.
• ממתיקים רטבים בסגנון ויניגרט.