מתכון

ריבת תפוחים קלה

התפוחים מתרככים אך לא מתפרקים. אפשר להניח על עוגיות יבשות או לאכול כך סתם עם כפית

23,363 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
ריבת תפוחים קלה של רינת צדוק. צילום: שני בריל.
ריבת תפוחים קלה של רינת צדוק. צילום: שני בריל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בסיר קטן את כל החומרים למעט המים ומניחים בצד 1/2 שעה להגרת נוזלים. מוסיפים מים ומבשלים כשעה מעל להבה נמוכה. מצננים ומעבירים לצנצנת. הריבה דלה בסוכר לכן שומרים במקרר. היא תישמר בצנצנת סגורה עד חודש.