החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים חזה עוף עם חרדל ועלי תימין, ממליחים ומפלפלים. מכסים ומניחים במקרר לשעה-שעתיים.
2
מניחים פצפוצי אורז, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור במעבד מזון וגורסים לתערובת במרקם של פירורי לחם.
3
מחממים תנור ל-220 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מצפים את השניצלים בביצים טרופות ואז בפצפוצי האורז המתובלים ומניחים בתבנית.
5
אופים כ-12 דקות עד שהציפוי מקבל גוון שחום (ככל שהנתח דק יותר כך זמן האפייה מתקצר).