מתכון

שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז

אין פה שמן ופירורי לחם, אבל הציפוי בכל זאת יוצא פריך וטעים. אל תוותרו על השריית הבשר, בזכותה השניצל כה עסיסי

39,510 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז. צילום: shutterstock
שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מערבבים חזה עוף עם חרדל ועלי תימין, ממליחים ומפלפלים. מכסים ומניחים במקרר לשעה-שעתיים.

2

מניחים פצפוצי אורז, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור במעבד מזון וגורסים לתערובת במרקם של פירורי לחם.

3

מחממים תנור ל-220 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

מצפים את השניצלים בביצים טרופות ואז בפצפוצי האורז המתובלים ומניחים בתבנית.

5

אופים כ-12 דקות עד שהציפוי מקבל גוון שחום (ככל שהנתח דק יותר כך זמן האפייה מתקצר).