מתחילים בצריבה של השעועית במחבת ואז מכסים אותה בנייר אפייה, כיסוי עדין שכולא את מרבית האדים שמבשלים את השעועית ומרככים אותה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת כבדה מעל להבה גבוהה, מוסיפים חצאי עגבניות ושעועית ירוקה ומטגנים תוך שמנענעים את המחבת מדי פעם. כשהעגבניות רכות ומפרישות נוזלים מוסיפים שום, מלח, פלפל שחור, צ׳ילי ירוק ומנענעים את המחבת לפיזור.
2
גוזרים עיגול נייר אפייה שקוטרו כקוטר המחבת ומניחים מעל המחבת. מבשלים 10 דקות, מסירים את הנייר, מנמיכים להבה ללהבה בינונית, מוסיפים חצי מכמות עלי הבזיליקום התאילנדי ומערבבים בעדינות. מוסיפים נוזל קוקוס ומבשלים 5 דקות. מוסיפים מיץ ליים ואת יתר עלי הבזיליקום ומגישים.