מתכון

תערובת גרעינים לסלט

את התערובת הזאת אני מאוד אוהבת לשים על אבוקדו, לפזר מעל יוגורט עם ירקות קצוצים או סלט ירקות מכל סוג

20,575 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
  • תערובת גרעינים לסלט של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    תערובת גרעינים לסלט של רינת צדוק. צילום: שני בריל
  • תערובת גרעינים לסלט של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    תערובת גרעינים לסלט של רינת צדוק. צילום: שני בריל

צנצנת בנפח 500 מ״ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את כל החומרים, משטחים בתבנית בשכבה אחידה וקולים במשך 10 דקות. מצננים לחלוטין.

3

מעבירים חצי מהתערובת למעבד מזון וטוחנים בפולסים קצרים לקבלת מרקם של פירורים גסים. מערבבים את התערובת הטחונה עם הגרעינים השלמים ושומרים בצנצנת אטומה כ-3 שבועות.