חיפוש מתקדם

סלט כרוב עם פטריות, חמוציות ופקאנים

מתכון לסלט כרוב עם פטריות, חמוציות ופקאנים
צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

שילוב פטריות במנות הבראנץ’ יוסיף להן עושר של טעמים ומרקמים מבלי להכביד. הכינו מהן תבשיל צבעוני שיונח על ברוסקטות פריכות ומעליו ביצים עלומות, מלאו קרפים במלית פטריות עם גבינות או הרכיבו מהן סלט ירקות לא שגרתי שיהפוך לאורח קבוע בארוחות שלכם.

דווקא משום שהבראנץ’ עמוס במנות כבדות ועשירות, צריך משהו קראנצ’י ורענן שישבור אותו. הסלט הצבעוני הזה עושה את העבודה נהדר.

 

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה כרוב, בצלים, פטריות, פטרוזיליה ומחצית מכמות הפקאנים והחמוציות.
  2. מנערים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עד שמתקבל רוטב אחיד.
  3. מעבירים את הסלט לקערת הגשה, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל את יתרת הפקאנים והחמוציות ומגישים מיד.
25 בספטמבר 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *