החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות אינגליש קייש.
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, סוכר קנים וקוקוס טחון בקערה אחת.
3
טורפים שמן, חלב אורז, מיץ וקליפת לימון בקערה שנייה. מוסיפים חומץ וטורפים כמה שניות להיטמעות.
4
יוצקים את התערובת הרטובה לחומרים היבשים ומערבבים לבלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות.
5
אופים 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגות יוצא לח עם פירורים יבשים.
6
שומרים עד שבוע מחוץ למקרר.
גיוון: אופים ב-6 תבניות מיני קוגלהוף בקוטר 7 ס"מ (כמו בתמונה). מקצרים את משך האפייה ל-30 דקות.