חיפוש מתקדם

קרקר כוסמין מלא כל טוב

מתכון לקרקר כוסמין מלא כל טוב
צילום: שרית גופן | סגנון: אוריה גבע

הקרקר הזה הוא עניין ממכר, אבל היי — יש בו רק דברים טובים: קמח כוסמין מלא והמון גרעינים וזרעים. מתי בפעם האחרונה הצלחתם לשכנע את הילד שלכם לאכול “חופן אגוזים” במקום שקית ביסלי?

הערה: עובי הקרקרים תלוי בתבנית שתבחרו. אם רוצים קרקרים עבים מעט, אופים בתבנית קטנה יחסית (למשל 25×30 ס”מ); אם רוצים קרקרים דקיקים, אופים בתבנית גדולה, למשל תבנית תנור.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ‏מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. התערובת יוצאת נוזלית וזה בסדר.
  3. ‏מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים.
  4. אופים 15 דקות, מוציאים מהתנור ומסמנים עם סכין ריבועים או מלבנים בגודל הרצוי. מחזירים לתנור ואופים עוד 40-30 דקות עד שהקרקרים יבשים.
  5. מוציאים מהתנור, מצננים קלות ומפרידים בין הקרקרים. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה עד 5 ימים מחוץ למקרר.
23 ביולי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *