טבלת המבקרים

מסעדת הבשר שאכזבה את מבקרי המסעדות השבוע

משפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי
משפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי

המסעדה שאכזבה שני מבקרים, המבורגרים מעולים ומסעדת דגים שלא מספקת את הסחורה. סיכום ביקורת מסעדות של אתר השולחן

25 ביולי 2019

אבי אפרתי, וואלה! אוכל: משפחת שכטר, חולון

אבי אפרתי אכל המון בשר במסעדה החדשה בחולון, אותה הוא השווה לאלבמה הנתנייתית הוותיקה.

"משפחת שכטר הוא מקום שעושה בשרים מעושנים בינוניים עד סבירים…כמו אלבמה, גם שכטר איננה המסעדה לחוות בה קולינריה אנינה אבל אם נתחי הבשר יצליחו לשמור על רמה אחידה ויתיישרו קצת כלפי מעלה לגמרי והתוספים ישתפרו, זה יכול להיות מקום לגמרי בסדר מסוגו ואפשר יהיה לומר שאלבמה לא לבד. עד אז, על הפרק מקצה שיפורים".
לביקורת המלאה של אבי אפרתי ב"וואלה"
משפחת שכטר – כל הפרטים

המון בשר, אבל בינוני משפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי
המון בשר, אבל בינוני משפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי

ביצה עלומה, מאקו: משפחת שכטר, חולון

גם ביצה עלומה אכל השבוע במסעדת הבשר החולונית, ויצא עוד הרבה פחות מרוצה מאבי אפרתי.

"אכלנו עוגת שמרים ופאי תפוחים וכדורי שוקולד ועוגת ביסקוויטים פרווה שהיו הרבה פחות מתוקים מהבשר. וכשחתיכה של פרה מתה היא יותר מתוקה מעוגת שמרים, נראה לי שאתה מבין שה"קונספט" נזקק למחשבה מחודשת. אם היינו קאובואים היינו יורים באוויר והורסים את המקום, אבל אנחנו יהודים, אז שילמנו והלכנו".
לביקורת המלאה של ביצה עלומה ב"מאקו"
משפחת שכטר – כל הפרטים

מתוק יותר מהקינוחים בשר מעושן במשפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי
מתוק יותר מהקינוחים בשר מעושן במשפחת שכטר. צילום: אפיק גבאי

שגיא כהן, הארץ: קזינו סן רמו, תל אביב

שגיא כהן טעם מהתפריט החדש של קזינו סן רמו וגילה אוכל שחלקו טעים וחלקו לא מותיר רושם מיוחד.

""קזינו סן רמו" הוא מקום שרחוק מלהיות מהודק מבחינת אוכל או תפישה עצמית כמסעדה, ובכל זאת יש בו כמה מנות טובות, שירות חביב, בקבוק מים קרים על כל שולחן, אווירה נעימה ושפע מקסם הקיציות התל אביבי הזה שקשה לעמוד מולו.".
לביקורת המלאה של שגיא כהן ב"הארץ"
קזינו סן רמו – כל הפרטים

תיאור מרשים, הביצוע פחות מאפה עלי גפן, קזינו סן רמו. צילום: תמוז רחמן
תיאור מרשים, הביצוע פחות מאפה עלי גפן, קזינו סן רמו. צילום: תמוז רחמן

חיליק גורפינקל, גלובס: פרוזדור, תל אביב

חיליק גורפינקל אכל במזללת ההמבורגרים הפרוזדור ונהנה גם מההמבורגרים וגם מהתוספות המגוונות.

"ההמבורגר של פרוזדור, שרק כך אפשר כמובן לבדוק אותו באמת, הוא יופי של המבורגר. עסיסי, שומני במידה ולא גדול מדי ולכן לא מעיק. הלחמניות רכות ונעימות והתוספות טריות."
לביקורת המלאה של חיליק גורפינקל בגלובס
פרוזדור – כל הפרטים

יופי של המבורגר צ'יזבורגר בפרוזדור. צילום: יולי גורודינסקי
יופי של המבורגר צ'יזבורגר בפרוזדור. צילום: יולי גורודינסקי

אלון הדר, TimeOut תל אביב: דגי בטשון, תל אביב

בחנות הדגים בטשון מתחבא בר שאפשר לאכול בו מהדגים שנמכרים בחנות, אבל אלון הדר גילה שחומרי גלם מעולים לא תמיד מספיקים, אם אין טבחים שיודעים מה לעשות איתם.

"אולי תגידו שבטשון אינו 'מסעדה' אלא דוכן ממוזג, אבל גם ממקום שמתמחה בחומר גלם מזירה אחת נדרש קצת מאמץ להגיש מוצר טוב יותר".
הביקורת המלאה של אלון הדר בגיליון TimeOut תל אביב, השבוע.
דגי בטשון – כל הפרטים

שרימפס וקלמרי בדגי בשטון. צילום: נמרוד סונדרס
שרימפס וקלמרי בדגי בשטון. צילום: נמרוד סונדרס