אבי אפרתי מצא את המסעדה האיטלקית הכי טובה בארץ

ניוקי בהס 4. צילום: הילה פלר
ניוקי בהס 4. צילום: הילה פלר

איפה תאכלו את הפסטה הכי טובה בארץ, מדוע התאכזב ביצה עלומה והיכן כדאי לאכול אם כבר שורדים את המבוך באיקאה?

8 באוגוסט 2019

אבי אפרתי, וואלה! אוכל: הס 4, תל אביב

אבי אפרתי ביקר במסעדה האיטלקית הקטנה של תמר כהן צדק ויצא משם עם בשורות רציניות.

"הס 4 היא מסעדת סלואו פוד אמיתית במיטבה. הכל נעשה לפי מיטב הכללים, ללא קיצורי דרך וברמת ההקפדה הגבוהה ביותר שיש. לא יהיה זה מופרך כלל מצידי לקבוע שמדובר בתוצרי הפסטה הטובים ביותר שאפשר למצוא במסעדה בישראל היום. אין כאן שום מנה יומרנית. הכל פשוט ובסיסי, כמו בטרטוריה כהכלתה; אבל זו איטליה במיטבה".
לביקורת המלאה של אבי אפרתי ב"וואלה"
הס 4 – כל הפרטים

איטליה במיטבה פסטה בהס 4. צילום: הילה פלר
איטליה במיטבה פסטה בהס 4. צילום: הילה פלר

ביצה עלומה, מאקו: פר דרייר, תל אביב

ביצה עלומה ביקר בפר דרייר, הבר-מסעדה במתחם נגה, והתאכזב מאוד מהאוכל ובעיקר מהשירות.

"בבת אחת נחתו אצלנו שש מנות, בזו אחר זו, במרווחים של, נאמר, כמה שניות זו מזו. השולחן התפוצץ. עוד רגע הוא קרס תחת הנטל. אפילו השולחן הבין שזה לא הגיוני ככה לזרוק את כל שש המנות, ראשונות ועיקריות, מבלי לתזמן אותן, לקחת רגע נשימה, להשתהות בניחותא. תרבות אוכל? מרוץ אוכל".
לביקורת המלאה של ביצה עלומה ב"מאקו"
פר דרייר – כל הפרטים

מירוץ מנות פיצה בפר דרייר. צילום: OVALC
מירוץ מנות פיצה בפר דרייר. צילום: OVALC

חיליק גורפינקל, גלובס: מוג'ו נקסט דור, נתניה

אחרי קניות באיקאה, חיליק גורפינקל קפץ אל הבר שהוא האח הקטן של מסעדת מוג'ו, ונהנה למדי.

"מוג’ו נקסט דור היא, אם כן, מקום שגם אם לא אפציר בכם לנסוע אליו במיוחד, אמליץ לכם לבקר בו אם אתם יוצאים מאיקאה".
לביקורת המלאה של חיליק גורפינקל בגלובס
מוג'ו נקסט דור – כל הפרטים

מתוק מדי, אבל טעים מנה במוג'ו נקסט דור – Mojo NextDoor. צילום: תמוז רחמן
מתוק מדי, אבל טעים מנה במוג'ו נקסט דור – Mojo NextDoor. צילום: תמוז רחמן