את העוגיות אפינו בתבניות סיליקון “בבא או רום” קטנות, אך אפשר לאפות אותן גם במנז’טים או בתבניות מאפינס קטנות, לחצות אותן באמצע ולזלף את הקרם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם מסקרפונה:
לקישוט:
אופן ההכנה
1
ממיסים חמאה לצבע שחום.
2
מערבבים אבקת שקדים, אבקת סוכר וקמח במיקסר עם וו גיטרה.
3
מסננים את החמאה המומסת לתערובת וממשיכים לערבל. מוסיפים את החלבונים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקררים כ-5 שעות במקרר.
4
מחממים תנור ל-175 מעלות.
5
מזלפים את התערובת לתבניות שקעים ואופים 17 דקות, או עד שהעוגיות שחומות מעט.
6
מכינים קרם מסקרפונה ומגישים: מקציפים גבינת מסקרפונה עם סוכר, שמנת ופולי הל מרוסקים עד למרקם קרמי. מעבירים לשקית זילוף.
7
מזלפים את הקרם לשקעים של עוגיות הפיננסייר. מקשטים באבקת סוכר. מעבירים למקרר. מחלצים את הפיננסייר לפני ההגשה.