ליאור משיח
שוגר וומן
בוגרת לימודי קונדיטוריה ואפיית לחם ב- International Culinary Center במנהטן. שימשה כשף-קונדיטורית במסעדת פרונטו, עבדה כסטאז'רית בנומה שבדנמרק והיום כותבת בלוג ומנחה סדנאות אפייה.

מסיבת לזניה

כשליאור משיח מקבלת אתגר, היא חייבת לקחת אותו לקצה. כך נולדה הלזניה המשגעת הזאת

29 באוקטובר 2019
לזניה אישית של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח
לזניה אישית של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח

לפני כמה חודשים אותגרתי. קיבלתי רוטב עגבניות והתבקשתי להכין מנה. על פניו, אתגר פשוט נכון? אני  גם חושבת. רק שאז מתגנבות המחשבות – האם לצאת מהקופסא? לעשות משהו מפציץ שאנשים יגידו עליו . "בואנה היא משוגעת!" או אולי, ללכת על הסימפל. על הפשוט. על הקלאסי, אפילו. ללכת על משהו קלאסי שאנשים אוהבים, אבל אולי לא בטוחים איך להכין לבד. מפה לשם, הראש שלי נע בין בריוש עגבניות אדום לוהט, קיש, עוגיות, פסטה ברוטב מושלם, שום דבר לא נראה לי נכון. 

עד שהבנתי. לזניה. לזניה צמחונית, אישית, מושלמת לארוחת הערב, מושלמת לחורף שמאיים להגיע.

מה עוד אני אוהבת בסוג הזה של מנות? אפשר להקפיא אותה, ולהפשיר כשרוצים להכין לארוחת ערב. כלומר, לחמם לארוחת הערב.

אז מה בעצם יש לנו כאן?


דפי לזניה – קל, אפשר לקנות.

רוטב עגבניות עשיר וסמיך.

רוטב בשמל – אבל בלי סיבוכים, כולל כל ההסברים.

זה הזמן להכין לזניה צמחונית אישית, וללוות אותה עם תפילת גשם קטנה לחורף. 

לבלוג של ליאור משיח