אולברה, יוצרת לא שגרתית שהגיעה אלינו מקליפורניה הרחוקה, שומרת על הסטנדרטים שהציבה בתחילת דרכה בקנאות עיקשת. היא נוהגת בחומרי הגלם שעוברים תחת ידיה באותה קפדנות שבה היא מטפלת באווירה, בעיצוב ובשירות במסעדה. עם 30 שנות ניסיון במטבחים הטובים ביותר בקליפורניה וברחבי העולם, אולברה מקפידה להגיש את העולם על צלחת. תפריט העיקריות במסעדה מדמה מסע לאורכו ולרוחבו של הגלובוס עם מנות המסומנות באותיות הקוד של שדות התעופה של ערי מוצאן. בשעות הצהריים פועלת כאן מסעדה מקסיקנית עם תפריט צבעוני ונגיש מבית היוצר של אולברה שנקראת אל גאטו אזול.
"מילאנו" – ריזוטו זעפרן עם סרטן רך שריון. והיא באמת הייתה טובה. זה היה ריזוטו מדוייק, עם טעמים עדינים של זעפרן שחתיכות של בשר שרימפס העשירו אותו ונתנו לו גוף שהפך כל ביס לחוויה. אבל כמה שהריזוטו היה טוב, וכמה שהסרטן רך השריון שטוגן במעטפת פריכה היה מוצלח, השילוב בינהם היה חוויה. יש פה הכל. שילוב של טעמים, שילוב של מרקמים.