Aleta - אלטה. צילום: אנטולי מיכאלו
Aleta - אלטה. צילום: אנטולי מיכאלו
על המסעדה

Aleta (סנפיר, בספרדית) היא מסעדת דגים ופירות ים השוכנת בחופה של הכנרת ושייכת לאחים נדב ונאור דיין, הבעלים של מסעדת על הנהר. התפריט משתנה בהתאם לעונה ומבוסס על דגת הים התיכון וכן על תוצרתם של חקלאי ויצרני האזור. בין המנות, שחלקן עוברות דרך גריל פחם או מעשנה, אפשר למצוא סלט קלמרי ובצל מדורה; סיגר דג ים לצד לימון כבוש ואריסה; קוקי סן ז'אק עם קרם שורשים; פסטה עם פירות ים או שיפוד שרימפס בגריל.

טלפון: 04-8870040
כתובת: , צומת מושבת כנרת - חוף שלדג
שעות פתיחה:
יום ראשון סגור
יום שני 23:00-18:00
יום שלישי 23:00-18:00
יום רביעי 23:00-18:00
יום חמישי 23:00-18:00
יום שישי 23:00-18:00
שבת 23:00-12:00
טבלת המבקרים

תפאורה נעימה, תצפית על המפלס העולה, אוכל שהוא גם אסתטי וגם נועד להיאכל, ואף לא מושט אחד: אלטה שליד הכנרת היא חדשות טובות