אנימאר

הירקון 87, תל אביב
הזמינו שולחן
אנימאר. צילום: ספיר קוסא
אנימאר. צילום: ספיר קוסא
על המסעדה

המסעדה בניצוחו של שף הלל תווקולי (לשעבר פאסטל וקלארו), שוכנת בחלל שאכלס בעבר את מסעדת רפאל במלון דן. היא מציעה מטבח עונתי השואב השראה מהים התיכון, חומרי הגלם של האזור והמטבחים של הערים השוכנות לחופו. התפריט מחולק לפי גודל המנות: צלחות קטנות, בינוניות, גדולות וגדולות מאוד.

טלפון: 03-5759060
כתובת: הירקון 87, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-06:30
יום שני 23:00-06:30
יום שלישי 23:00-06:30
יום רביעי 23:00-06:30
יום חמישי 23:00-06:30
יום שישי 17:00-12:00, 23:30-19:00
שבת 17:00-12:00, 23:30-19:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

כשזה עובד זה באמת מוצלח מאוד, כמו למשל בצלוחית "בצלצלים צלויים ברכז רימונים ונענע יבשה, גרעיני חמניות, צ'ילי ופול ירוק". הרכות והמתיקות של הבצל והקרנצ'יות של החמניות והפול משתלבות נהדר למנה קטנה וחכמה

אנימאר מעוררת, נכון לכרגע, תחושה של מסעדה שנמצאת בדרך למקום טוב, אבל טרם הגיעה אליו. חסר בה גיבוש, חסרה בה מורכבות שלמה בחיך, חסרה מידת האנינות. אמשיך לחכות לתווקולי. ברור לגמרי שהוא יכול. אשמח לבקר כאן שוב בעוד כחצי כשנה.

השף הלל תווקולי יודע מה הוא עושה. תוכלו למצוא שם גרסאות למטבח הפרסי והטורקי, אוכל טוב והגון ומנת ממולאים אחת שתגרום לאמא שלכם לקנא