על המסעדה
מסעדת השוק השוכנת בסמוך לשוק הכרמל בתל אביב מציעה מטבח מקומי (צרפתי גלילי) ותפריט יינות מפואר, מקצועי ונגיש באווירה בלתי פורמלית ושמחה.
טבלת המבקרים
סלט הדובדבנים שהגיע אחר כך היה לא פחות מנס קולינרי. קודם כל חייבים להגיד – שנינו לא חובבים גדולים של דובדבנים, וסביר להניח שלא היינו מזמינים את המנה הזו לעולם. ויותר מזה, אין בזה כמעט כלום. דובדבנים בלי חרצנים, עלי כוסברה, פרוסות צ'ילי ירוק, שום, שמן זית ומלח. מה כבר אפשר לעשות עם זה? ובכן, התשובה היא "גן עדן בצלחת". השילוב בין המרירות של הכוסברה, המתיקות של הדובדבנים והחריפות של הצ'ילי זה חתיכת דבר. האופן שבה שמן הזית עוטף את הכל בעדינות – זה כבר אלכימיה.