מסעדה
בר 51
הירקון 59, תל אביב
על המסעדה
בר אוכל חדש בהובלת שף מושיקו גמליאלי (מונא ואנה הירושלמיות). התפריט מצומצם, פשוט אך מתוחכם, וחלקו הגדול מבוסס על תנובת הים – דגים נאים, תמנון צלוי על סופריטו חיטה וברוסקטה עם מרמלדת שומר ובשר סרטנים. המנות מוגשות בגודל ביניים שמתאים לחלוקה ולליווי בקבוק יין מתוך תפריט שנאצר בקפידה
טבלת המבקרים
"האוכל, כרגיל אצל גמליאלי, מתעתע בקלילותו. זה אוכל שמבוסס על חומרי גלם מצוינים (דגה טרייה, ירקות ועלים עונתיים) ועל טיפול שמקפיד לא לנפנף במידת המיומנות שהושקעה בו. זה נראה פשוט: חיטה בציר סרטנים, ביג דיל; רוטב חלמונים וחמאה שרופה, נו באמת; אבל עצרו רגע ותבינו כמה מיומנות יש בפשטות הכל כך טעימה הזו"