על המסעדה
המטבח של דלידה, המוגדרת כ"חמארה אירופית", מתהדר במנות צבעוניות עם קריצה באווירה שמחה ובלתי פורמלית. בשלוש מילים: כשמזרח פוגש מערב. בימי שישי בבוקר יש גם בראנץ' מפואר המבוסס על חומרי גלם משוק לוינסקי הסמוך.
טבלת המבקרים
ובכן, אם לשפוט על פי הטרטר דג ים, התשובה היא כן, כן ושוב כן. שימו שנייה בצד את הדג עצמו שהיה נהדר ואת סלסת העגבניות המצויינת שתיבלה אותו ואת העשבים מלמעלה. כי מה שעשה את זה לביס כה נהדר היה בליני יוגורט שמנמן שעליו ישבו שאר המרכיבים. התוצאה היא מבחן רורשך של רכות. 50 גוונים של רכות שמגיעים ביחד ותוקפים את מרכזי האושר בעדינות מסתערת. אפשר רק לאחל שכל הארוחות שנאכל בעיר יתחילו ככה.