על המסעדה
וויסקי בר-מוזיאון הוא מתחם ייחודי מהגדולים מסוגו בעולם, המשלב בין בר למוזיאון וויסקי. במקום פועל מטבח שף עדכני המציע מבחר מבשרים בעישון עצמי, ירקות ודגים טריים ועד קינוחים המשלבים בתוכם ניחוחות וטעמי וויסקי. בנוסף, בקומה העליונה של המוזיאון ניתן להינות מבר הסיגרים שפתוח מידי יום.
טבלת המבקרים
הבשורה הגיעה דווקא מהמקום הכי לא צפוי – לקט ירקות העונה. זיהיתי שם סלק, וגזר וארטישוק ירושלמי ועוד מלא ירקות, במנה שלכאורה היא בלאגן צבעוני אבל התבררה כמוצלחת במיוחד. הירקות הצלויים, עם ניחוח עדין של עישון, היו עשויים מושלם, התיבול היה מדוייק והתוספות של קרם הסלק וקרם הקשיו הצליחו אפילו לתת קיק נוסף בטעם.