מסעדות עם בשר

מסעדות בשר בתל אביב שתמיד בא לנו לאכול בהן

המקומות שיפנקו בסטייקים עסיסיים, עראייס ומבחר שיפודים איכותי
מקום של בשר. צילום: גדי אהד
מקום של בשר. צילום: גדי אהד
ינואר 2019

לקרניבור המצוי יש מבחר גדול של מסעדות בשר איכותיות בתל אביב. בחרנו עבורכם את 7 המקומות שתמיד בא לנו לחזור אליהם, לעוד סטייק אנטרקוט מושלם, לשיפוד חלקי פנים או כנפי עוף ברוטב ממכר. משיפודייה אהובה ועד מסעדה איכותית לשתות בה יין לצד הסינטה – רשימת המקומות שמשאירים טעם של עוד.

נורמן. צילום: זוהר כרשיש
נורמן. צילום: זוהר כרשיש

נורמן nurman

החשמונאים 96, תל אביב
נורמן הפכה להיות מקום עלייה לרגל בימי שישי בעקבות הכריך שישי המפורסם שלהם, שכולל: חלה, שניצל, מטבוחה וחציל. בנוסף, אפשר למצוא בתפריט את השווארמה שלהם ומגוון רחב של סלטים מצויינים. ראו מסעדה
וויסקי בר מוזיאון. צילום: אסף קארלה
וויסקי בר מוזיאון. צילום: אסף קארלה

וויסקי בר מוזיאון whiskry bar & museum

רב אלוף דוד אלעזר 27, תל אביב
וויסקי בר-מוזיאון הוא מתחם ייחודי מהגדולים מסוגו בעולם, המשלב בין בר למוזיאון וויסקי. במקום פועל מטבח שף עדכני המציע מבחר מבשרים בעישון עצמי, ירקות ודגים טריים ועד קינוחים המשלבים בתוכם ניחוחות וטעמי וויסקי. בנוסף, בקומה העליונה של המוזיאון ניתן להינות מבר הסיגרים שפתוח מידי יום. ראו מסעדה
לוקאל בורגר. צילום: אנטולי מיכאלו
לוקאל בורגר. צילום: אנטולי מיכאלו

לוקאל בורגר lokal burger

אחד העם 30, תל אביב-יפו
המבורגריה של אלון פלד ואביב כהן שמציעה בשלב זה שתי מנות בלבד - סמאש בורגר וקריספי צ'יקן (וצ'יפס ליד, כי אי אפשר בלי) - אבל מושקעות ואיכותיות כמו שרק מקום שמגיש שתי מנות מרשה לעצמו להשקיע בהן. יש גם משקאות קמבוצ'ה בטעמים שונים - עם ובלי אלכוהול ראו מסעדה
איטמיט. צילום: אנטולי מיכאלו
איטמיט. צילום: אנטולי מיכאלו

איטמיט eatmeat

המלך ג'ורג' 68, תל אביב
מזללת הבשר המיתולוגית ברחוב המלך ג'ורג' המתמחה בפרוסות דקות של 150 גרם אנטריקוט שהוא מציע בכריך פראנה עם צ'ימצ'ורי הום מייד ומיונז. הבשר הוא דרום אמריקאי עובר צלייה ראשונה שמוסיפה לו טעמי פחמים, ובעמדת המטבח הפתוח ניצבת פלאנצ'ה ענקית ועליה צולים את הנתחים צלייה שניה לצד תוספות אפשריות למנה של בצל מטוגן וביצת עין. ראו מסעדה
גורקה קיטשן. צילום: יחסי ציבור.
גורקה קיטשן. צילום: יחסי ציבור.

גורקה קיטשן

גורקה קיטשן היא מסעדה הודית אותנטית שמביאה את הטעמים החזקים והטובים של הודו. המסעדה ממוקמת בדרום תל אביב ומשלבת בתוכה את הקהל המקומי לצד אנשים שבאים במיוחד לטעום את הכיסונים המצוינים שלהם ושאר הקלסיקות מהמטבח ההודי. ראו מסעדה
רוטשילד 11. צילום: באדיבות המסעדה
רוטשילד 11. צילום: באדיבות המסעדה

רוטשילד 11 rothschild

רוטשילד 11, תל אביב
מסעדת רוטשילד 11 שוכנת בלב השדרה בתל אביב ומציעה חווית אירוח כשרה, טעימה ומגוונת שכל כולה על טהרת הבשר. המסעדה מתמחה במנות בשר נחשקות וייחודיות. העיצוב של המקום מושפע מאלמנטים ים תיכוניים אוריינטליים. בשעות הערב המקום לובש צורה אחרת והופכת לבר. וכך, לצד מנות מגוונות, טעימות וקלילות תוכלו ליהנות מתפריט יין ואלכוהול ראו מסעדה
טריגר בשר ויין. צילום: שי אשכנזי
טריגר בשר ויין. צילום: שי אשכנזי

טריגר בשר ויין Triger

מונטיפיורי 21, תל אביב
מסעדה על טהרת הבשר והיין של קבוצת טריגר (פאט קאו, קוקו במבינו) שמציעה מנות מבשר מיושן המוצג בוויטרינה ראשונה מסוגה בארץ, לצד תוספות קלאסיות, מנות ירקות מחווה אורגנית בקיבוץ חוקוק ותפריט יין עשיר. בין המנות שפיץ שייטל בכבישה קרה, חרדל בר בייתי ומלח מלדון או פילה בקר עם פירה רובושון, כרישה צלויה וציר בקר ראו מסעדה
סטקיית הבוקרים תל אביב. צילום: אנטולי מיכאלו
סטקיית הבוקרים תל אביב. צילום: אנטולי מיכאלו

סטייקיית הבוקרים תל אביב

אחות לסטקיית הבוקרים מחיפה בחלקה הדרומי של תל אביב על גבול חולון. חלל ישיבה ענק בעל 170 מקומות בהשראת פונדקי הדרכים האמריקאיים. התפריט מבוסס בעיקר על בשר וכולל בשרים שעברו יישון במשך שלושה שבועות, נקניקיות צ'וריסו מיוחדות, המבורגרים ביתיים ועוד ועוד ראו מסעדה
משלוח מפילדלפיה. צילום: אנטולי מיכאלו
משלוח מפילדלפיה. צילום: אנטולי מיכאלו

פילדלפיה

האחות הקטנה של של דיקסי גריל בר המיתולוגית מפעילה שירות משלוחים כמעט מסביב לשעון ומציעה גם היא קלאסיקות אמריקאיות כמו פרעצל-בורגרים, פילי צ'יז סטייק וכמה ממנות הדגל של מסעדת האם כמו הכנפיים המפורסמות והום פרייז. ראו מסעדה
קלמארי בחוף מציצים. צילום: אפיק גבאי
קלמארי בחוף מציצים. צילום: אפיק גבאי

מציצים

1 , חבקוק הנביא
מציצים היא מסעדת חוף קלאסית שלא תתבייש להגיש טוסט, צ'יפס וסלט יווני אבל תעשה זאת לא רע בכלל ובמחירים הוגנים בהחלט. במקום יש גם שפע פירות ים, מבחר מנות לילדים ובימות השבוע גם ארוחה עסקית משתלמת. ראו מסעדה
B12. צילום: רן בירן
B12. צילום: רן בירן

B12

קרליבך 12, תל אביב
מזללת הבשרים המהוללת מתחנת ביתן אהרון יובאה על ידי השף עדי אבו (לשעבר ממסעדת בויה) אל לב אתר החפירות של הרכבת הקלה בתל אביב. המסעדה הבנויה ממש כתחנת מטרו בקרליבך 12, מציעה שלוש מנות פתיח החונכות את הארוחה; מנה מעושנת, אסאדו עגל ושקדי עגל. מוטב שלא להתמלא ולתפוס את כל המקום בבטן עם פתיחים, שכן חשוב להשאיר די מקום למנות העיקריות שהן ההתמחות האמיתית של המסעדה; צלע חזיר, פיקנייה עגל, שרשרת פילה בקר, המבורגר אנטריקוט, ואנטריקוט בקר, המגיעים בצלחת או בג'פרנה (ג'בטה בסגנון לחם פרנה). המנות העיקריות הן הסיבות שבגללן תתעקשו להגיע לכאן ותחזרו לכאן שוב למרות הקשיים התחבורתיים. (61-94 ₪ למנה). ראו מסעדה
דה ליטל בורגר שופ. צילום: אמיר מנחם
דה ליטל בורגר שופ. צילום: אמיר מנחם

דה ליטל בורגר שופ

דיזנגוף 125, תל אביב
בדוכן הקטן בדיזנגוף מגישים בסך הכל שלושה המבורגרים, אבל כל אחד אליפות, ויש כאן גם טופינגז מקוריים ומעניינים מסוגם משווים ומעלים: אננס צלוי, ריבת צ'ילי מתוקה חריפה, בייקון טלה וגבינת בושה. ראו מסעדה
אוונגרד. צילום: אנטולי מיכאלו
אוונגרד. צילום: אנטולי מיכאלו

אוונגרד

המסעדה הוותיקה העתיקה את עצמה לשוק צפון ברמת החייל, ושם היא ממשיכה להגיש תפריט של דיינר אמריקאי משופשף עם המבורגרים אימתניים - כולל אופציה טבעונית, סטייקים וכן מנות מהמטבח המקסיקני וסלטים. ראו מסעדה
איציק הגדול. צילום: בן אסולין
איציק הגדול. צילום: בן אסולין

איציק הגדול

במקדש הבשרים הוותיק מיפו, שבחלון הראווה שלו מתיישנים נתחים מפוארים, צולים את הבשרים על גריל פחמי הדר, פתוח או סגור. לצד הבשרים האיכותיים מוגשים לשולחן שלל סלטים מסגנונות שונים. במעדנייה־אטליז שמעבר לכביש תוכלו להצטייד בבשר ובמעדנים נוספים למנגל מושלם. ראו מסעדה
דיקסי
דיקסי

דיקסי גריל בר

תוצרת הארץ 3, תל אביב
דיקסי, שנפתחה ב־1993 ופועלת 24/7, היא סטייק האוס ניו יורקי. התפריט מציע מנות סטייק שונות, בצד מנות אמריקאיות קלאסיות כמו המבורגר, כנפי עוף חריפות ברוטב ממכר ועוד. התפריט מתחלף ארבע פעמים ביום, ולארוחות הבוקר יצא שם של גילטי פלז'ר מענג. ראו מסעדה
מקום של בשר. צילום: גדי אהד
מקום של בשר. צילום: גדי אהד

מקום של בשר

מסעדת מקום של בשר לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת הבשר הוותיקה מהווה מעוז לקרניבורים. הנתחים מיושנים בחדר יישון ייעודי ומטופלים באטליז שבמסעדה. בקומה העליונה יש חדר פרטי לכ־30 איש המיועד לאירועים ראו מסעדה
שף יהונתן בורוביץ', m25. צילום: דן לב
שף יהונתן בורוביץ', m25. צילום: דן לב

M25

מסעדת הבשר של אטליז מיטמרקט המוערך משוק הכרמל עושה שימוש בבשר מקומי טרי בלבד - ובכל חלקי הפרה. השפים יהונתן בורוביץ' וירון קסטנבוים יצרו תפריט בסיסי אך מדויק עם מנות דגל יחודיות עראיס, שווארמה, לשון, קבב שוק, מוח עגל, לב שור ועוד. ראו מסעדה