מסעדה
טופו אן
דרך העצמאות 74, בנימינה
על המסעדה
ג'ון אמוטני הגיעה לארץ לפני כ־20 שנה והחליטה לגור פה, אחרי שלמדה ביפן הכנת טופו בשיטות מסורתיות. כשהגיעה לישראל היא הקימה את מפעל שיזן טופו ובמקביל חלמה לפתוח מסעדה קטנה. היא שכרה מקום קטן ויצאה לדרך – בהתחלה עם מנה אחת משתנה, וכשהקהל החל להגיע, בדרך פלא וללא כל יחסי ציבור או פרסום, נכתב גם תפריט שכולל מנות נודלס, ירקות בטמפורה, סלטים, מרקים, סושי ו"שניצל", כולן עם טופו טרי בצורות בישול שונות. אפשר לקנות את הטופו הטרי במשקל, ויש גם מיונז טבעוני שג'ון מייצרת בעצמה.