על המסעדה
מסעדתו של השף-סלב חיים כהן. בלב המסעדה טאבון אימתני שממנו יוצאות שלל מנות, ושני ברים – האחד צופה על עבודת הטבחים והאחר בר אלכוהול מוקפד. כהן מבשל כאן אוכל מקומי במטבח פתוח, שמחבר את הסועדים לתהליך הבישול.
טבלת המבקרים
אז לא כל המנות היו אחידות ברמתן. הגירוס ביאס ונדמה שרף הבסיס הממוצע נעצר איפשהו סביב רמת ה'טוב'. פה ושם ניכרות נגיעות במצוינות אבל הסה"כ יותר קרוב לטוב מלמצוין. סך החוויה, לעומת זאת, מרגיש יותר מזה, בעיקר כי מדובר במקום שנעים מאד להיות בו ושהשירות בו מצוין. זה הופך את יפו תל אביב לשלם שגדול מסכום חלקיו ולכזה שכן בא לחזור אליו.