מוטפאק
שווארמייה מצטיינת בקצה של התחנה המרכזית החדשה, בהצטלבות של דרך סלמה-שדרות הר ציון. בעלי המקום הם בני משפחה תורכית, ומנת הדגל שלהם היא שווארמה איסקנדר, המוגשת על צלחת אובאלית. על הצלחת יש רוטב עגבניות וחמאה שיצקו על חתיכות לחם עבות, שתי תלוליות יוגורט, פרוסות דקיקות ומתובלות היטב של שווארמה עסיסית, ומעל הכל זילוף של חמאה מומסת, וגם פלפל חריף ופלחי עגבניות צרובות. המנה הזאת גורפת תשואות מכל מי שרק טועם אותה. לשומרי הכשרות יש גם קבב מעולה בפיתה.
השווארמה טובה בפני עצמה – מתובלת בעדינות, שנותנת מקום לטעמי הכבש המובחנים; הרוטב האדמדם דליל, מתקתק וחמאתי; הקונטרה מגיעה בדמות היוגורט הסמיך והחמצמץ; ומתחת מסתתרות חתיכות הבצק, ספוגות רוטב, כיפיות ואווריריות. פגז. כשתסיימו, תתקשו להבין איך אכלתם שווארמה עד היום. לא בטוח שתצליחו להתפשר על משהו אחר בז'אנר בעתיד. ובקיצור: מערכת היחסים ביניכם ובין שווארמה תתחלק לחיים שלפני "Mutfak" ואחריה.