על המסעדה
אחרי שנים שבהן עבד במסעדות מובילות בתל אביב, שף מיכאל גרטופסקי (צ'יקטי, ביסטרו וניה) עבר לצפון כדי לבשל במושב לימן אוכל מקומי גלילי. הביסטרו הרומנטי עובד ארבעה ימים בשבוע ומספק חוויה כפרית - אסקפיסטית כהלכתה.
אחרי שנים שבהן עבד במסעדות מובילות בתל אביב, שף מיכאל גרטופסקי (צ'יקטי, ביסטרו וניה) עבר לצפון כדי לבשל במושב לימן אוכל מקומי גלילי. הביסטרו הרומנטי עובד ארבעה ימים בשבוע ומספק חוויה כפרית - אסקפיסטית כהלכתה.