פאסטל. צילום: אנטולי מיכאלו
פאסטל. צילום: אנטולי מיכאלו
הזמינו שולחן
על המסעדה

מסעדת המוזיאון בהובלתו של שף הלל תווקולי מגישה תפריט בראסרי ישראלי, מודרני, מסוגנן ומוקפד. המסעדה זכתה ב-2014 בפרס "המסעדה המעוצבת ביותר" בתחרות Space Design Award Idea-Tops

טלפון: 03-6447441
כתובת: שד' שאול המלך 27 , תל אביב (מוזיאון תל אביב לאמנות)
שעות פתיחה:
יום ראשון 24:00-12:00
יום שני 24:00-12:00
יום שלישי 24:00-12:00
יום רביעי 24:00-12:00
יום חמישי 24:00-12:00
יום שישי 24:00-12:00
שבת 24:00-12:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

מרגע שאתה מתיישב ומרגע שאתה מתרוווח בכיסא, אתה נעטף כל כולך ברגש החמים, הנעים והכמעט נשכח הזה - מסעדה. כי פאסטל, ככל הנראה, היא כרגע אחת מפחות מתריסר מסעדות האמת שפועלות בתל אביב

ארוחה טובה, לפרקים אפילו טובה מאוד, הוכיחה שתווקולי ממשיך לעשות את שלו היטב ולספק את הסחורה. האוכל קלאסי אבל לא שמרני מידי ועם מספיק דרגות חופש בבישול שעושות שמייח בחיך. מוקפדות הביצוע בלטה לכל האורך. זו הייתה ארוחה שזרמה ללא פערי ביצוע כלל

המנות הראשונות והעיקריות היו סבירות, וכמו בארוחה הראשונה שלנו בפאסטל, לפני שנתיים – גם הפעם לא התעלו מעל לסבירוּת. הביצוע הטכני הוא בעייתי לעתים, וה"קריספי פריקי"? על זה הייתי הולך לבית הדין בהאג