על המסעדה
שף אוראל קמחי פתח את פופינה ב-2013 בשכונת נווה צדק ומאז הוא מבשל בה אוכל אישי, יצירתי ומוקפד. מהמטבח הפתוח שבלב המסעדה יוצאות מנות המותקנות בחמש טכניקות בישול שונות, וממרתף היין יוצאים בקבוקים משובחים שנאצרו בקפידה.
טבלת המבקרים
אחת מחוויות האוכל היותר כיפיות בתל אביב. וכשמדובר על ארוחת הטעימות זה אפילו יותר מזה. למרות שמדובר בעניין לא זול, גם בסטנדרטים החדשים של תל אביב, כמות האוכל שקיבלנו הופכת את זה לאחד הדילים היותר מוצלחים בעיר. כשנרצה ללכת לארוחה עם חברים, בטח כאלו שיש להם העדפות קולינריות מוזרות, די ברור שפופינה היא מעכשיו אופציה מועדפת.