על המסעדה
לאונג' איטלקי ירושלמי כשר (בפיקוח ארגון רבני צהר), שפתחו יחד ארבעה חברי ילדות, שמאז ומעולם חלמו על מקום משותף משלהם. הם חברו לשף יוגב ירוס, שייעץ להם בבניית התפריט, שמשלב בין מנות איטלקיות קלאסיות למנות ים תיכוניות, המאפיינות את המטבח הישראלי־ירושלמי. בתפריט, כמתבקש, יש מגוון רחב של פיצות ופסטות, בהן פיצה אפומיקטו עם מוצרלה מעושנת, בטטה, סלק, דבש ופטרוזיליה; פסטה רביולי נרי שחורה במילוי ריקוטה, סרדינים ופלפל חריף; ועוד מנות שנעות על הציר של איטליה־המזרח התיכון, כמו דגים וריזוטו. גם תפריט הקינוחים ממשיך באותו קו וכולל טירמיסו, קנולי ובוואריה מקוקוס שחור, וכל אלה מלווים בתפריט יינות עשיר ובמגוון קוקטיילים. כשר בפיקוח ארגון רבני צהר