פרונטו, המסעדה שהקים רפי אדר לפני למעלה מ-30 שנה, היא אחת האיטלקיות המוערכות בתל אביב. שף דיוויד פרנקל, שלקח את המושכות של המסעדה לידיו לפני כמה שנים, משלב בה את העושר והחנניות של המטבח האיטלקי עם השפה האישית שלו, ויוצר מנות עם ויזואליה מהפנטת ועידון אלגנטי. המסעדה שהוא מוביל היא מופת של מקצוענות, רצינות וכבוד למקצוע.
המנות הראשונות המשיכו את הקו המוצלח. זה התחיל ברביולי תירס נהדרים, עם בצק מושלם ומילוי שנמס בפה. מה שהופך את המנה הזו לממש מוצלחת זה פירורי הבריוש, גרסה מפונפנת של "פרמז'ן לעניים", פירורי לחם מטוגנים בחמאה ותבלינים שמפוזרים על מנות פסטה במקום פרמז'ן. כאן התערובת מתובלת ביד חזקה, מטוגנת לפריכות ונטחנת לפירורים. התוצאה היא התנגשות עולמות בין העדינות והרכות של הכיסונים לבין האגרסיביות והקשיחות של הבריוש. סופר נובה של טעמים, מרקמים ואושר אצלכם בתוך הפה.