על המסעדה
בר-מסעדה מבית היוצר של בית תאילנדי המוערכת, רק שכאן האווירה אורבנית יותר וסקסית יותר הודות לתאורה דרמטית, תפריט קוקטיילים מושקע המבוסס על עשבי תבלין תאיים ומנות עזות טעם ומסעירות.
טבלת המבקרים
הליבה היא אוסף של 36 מנות תאילנדיות – לא אסיאתיות: תאילנדיות – שלקוחות ממסורת תאית של ארוחות ארוכות המורכבות ממנות קטנות ומאלכוהול מרובה (מסורת שנקראת – אלא מה? - קאב קם). אלה מנות שנועדו להיאכל בנחת, בזו אחר זו, כשמכל אחת מהן אוכלים רק שתיים־שלוש נגיסות. זה ססגוני, מרתק ובאופן שבו זה מבוצע גם טעים להחריד.