על המסעדה
המוסד הקולינרי ברמת השרון, שם תוכלו ליהנות מלחמים, מאפים וקינוחים משובחים, פרי עמלה של המייסדת, הקונדיטורית המוכשרת רביבה אפל ז"ל. בצד המאפים מציע המקום תפריט רחב יותר הכולל בין היתר ארוחות בוקר, סלטים, מנות ראשונות ועיקריות.
המוסד הקולינרי ברמת השרון, שם תוכלו ליהנות מלחמים, מאפים וקינוחים משובחים, פרי עמלה של המייסדת, הקונדיטורית המוכשרת רביבה אפל ז"ל. בצד המאפים מציע המקום תפריט רחב יותר הכולל בין היתר ארוחות בוקר, סלטים, מנות ראשונות ועיקריות.
בסניף הצפון תל אביבי של המוסד הקולינרי מרמת השרון, תוכלו ליהנות מאותם לחמים, מאפים וקינוחים משובחים, פרי עמלה של המייסדת, הקונדיטורית המוכשרת רביבה אפל ז"ל. בצד המאפים מציע המקום תפריט "רציני" יותר הכולל בין היתר ארוחות בוקר, סלטים, מנות ראשונות ועיקריות. בסמוך למסעדה פועלות מעדנייה ופיצרייה איכותיות.