על המסעדה
המסעדה שבקיבוץ גשר יצרה לעצמה שם של מקום שמיועד לפודי שמתעניין בהיסטוריה של האוכל. שף יזהר סהר יוצר פה יחד עם זוגתו הילה מטבח עונתי שמחובר למקום - לאדמה, להיסטוריה ולתרבות שלו - ושמתבסס על תוצרת מקומית של חקלאי ויצרני האזור - משמן הזית עד הבשר.
טבלת המבקרים
הדג היה הצלחה מסחררת. קודם כל כי הוא היה עשוי בדיוק לשילוב הקדוש בין עור קריספי לבשר עסיסי. גם הפולנטה ועלי הקייל שהוגשו איתו היו נהדרים, אבל מה שהפך את הכל לחגיגה היה רוטב הדגים, שעטף את כל המרכיבים בעדינות מסחררת ראשים, והיה כל כך מוצלח שראוי לקרוא על שמו בתי ספר. זה באמת דג נהדר שאתה לא רוצה שייגמר.