רוטנברג. צילום: אפיק גבאי
רוטנברג. צילום: אפיק גבאי
על המסעדה

המסעדה שבקיבוץ גשר יצרה לעצמה שם של מקום שמיועד לפודי שמתעניין בהיסטוריה של האוכל. שף יזהר סהר יוצר פה יחד עם זוגתו הילה מטבח עונתי שמחובר למקום - לאדמה, להיסטוריה ולתרבות שלו - ושמתבסס על תוצרת מקומית של חקלאי ויצרני האזור - משמן הזית עד הבשר.

טלפון: 04-6752237
כתובת: , קיבוץ גשר (גשר הישנה, מול קיבוץ גשר)
שעות פתיחה:
יום ראשון 22:00-12:00
יום שני 22:00-12:00
יום שלישי 22:00-12:00
יום רביעי 22:00-12:00
יום חמישי 22:00-12:00
יום שישי 22:00-10:00
שבת 21:00-10:00
טבלת המבקרים

לרוטנברג לא באים להפסקת צהריים חטופה. אין פה ממה להפסיק את הצהריים. אתה או בחופשה או מנהל אורח חיים חופשתי. ויש לך זמן להמתין למנת פסטה, שצריכה את הזמן שלה, ומצדיקה כל דקה של המתנה.

מנה ראשונה נוספת היתה צלחת שרקוטרי: פאטה כבד טלה, סינטה מותססת וקונפי ברווז. הפאטה היה חלק ושפע טעמי כבד, והוא הוגש עם ריבת פלפלים יוצאת מהכלל. למעשה, ריבת הפלפלים היתה עד כדי כך טובה שלא רק שביקשתי עוד, אלא אפילו קניתי צנצנת.