שיינע

נחלת בנימין 59, תל אביב
הזמינו שולחן
פסטה וונגולי בשיינע. צילום: אפיק גבאי
פסטה וונגולי בשיינע. צילום: אפיק גבאי
על המסעדה

שף אסף גבאי (רוקח 73) ובת הזוג נטלי גבאי פתחו את המסעדה האינטימית שיינע בעקבות אהבתם לדגים ופירות ים, אותה אספו בישראל ובפרנקפורט, בה חיו לכמה שנים. שיינע מחולקת לשני חללים, אחד עם שולחנות ומרפסת ושני קטן יותר, שרובו בר והתפריט כולל מנות שמשלבות קלאסיקות אירופאיות יחד עם אוכל ישראלי ומרוקאי וכולל מנות כמו פסטייה דגים ורוקט; קערת מול מרינייר קלאסית עם צ'יפס; דובר סול מטוגן עם רוטב טרטר ותפוחי אדמה; באקט של סרטנים עם תירס גילי; קציצות דגים ברוטב מרוקאי עם טחינה וחלה ועוד.

טלפון: 03-5627143
כתובת: נחלת בנימין 59, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 12:00-23:00
יום שני 12:00-23:00
יום שלישי 12:00-23:00
יום רביעי 12:00-23:00
יום חמישי 12:00-23:00
יום שישי 12:00-23:00
שבת
המסעדה סגורה בימי שבת
טבלת המבקרים

פולנטה הפריכה המשיכה את רצף ההצלחות. קוביות הפולנטה נצרבו משני צדדים עד הנקודה המדויקת שבה הם פריכים אך לא שרופים, והתוצאה הייתה מענגת. זה מסוג המנות שאפילו אנשים שלא מחבבים פולנטה יאהבו.

בשיינע התל אביבית החיננית מכינים אוכל טוב מהלב והידיים, וגם אם לא כל המנות מושלמות, קשה שלא ליהנות

שיינע היא מסעדה שהעיצוב שלה מפתה אותך להיכנס, וכל השאר בה גורם לך לשמוח שנכנסת