![פסטה וונגולי בשיינע. צילום: אפיק גבאי פסטה וונגולי בשיינע. צילום: אפיק גבאי](https://medias.hashulchan.co.il/www/uploads/2019/10/שיינכ-פסטה-וונגולי-צילום-אפיק-גבאי-2000x1125.jpg)
פסטה וונגולי בשיינע. צילום: אפיק גבאי
על המסעדה
שף אסף גבאי (רוקח 73) ובת הזוג נטלי גבאי פתחו את המסעדה האינטימית שיינע בעקבות אהבתם לדגים ופירות ים, אותה אספו בישראל ובפרנקפורט, בה חיו לכמה שנים. שיינע מחולקת לשני חללים, אחד עם שולחנות ומרפסת ושני קטן יותר, שרובו בר והתפריט כולל מנות שמשלבות קלאסיקות אירופאיות יחד עם אוכל ישראלי ומרוקאי וכולל מנות כמו פסטייה דגים ורוקט; קערת מול מרינייר קלאסית עם צ'יפס; דובר סול מטוגן עם רוטב טרטר ותפוחי אדמה; באקט של סרטנים עם תירס גילי; קציצות דגים ברוטב מרוקאי עם טחינה וחלה ועוד.
טבלת המבקרים