ג'ורג' וג'ון

אורבך 6, תל אביב
טרטר, ג'ורג' וג'ון. צילום: דניאל לילה
טרטר, ג'ורג' וג'ון. צילום: דניאל לילה
על המסעדה

המסעדה של השף תומר טל (שלמד ועבד אצל חיים כהן) במלון דריסקו בתל אביב. טל יצר תפריט מקומי ומתוחכם שכולו חומרי גלם של יצרנים ומגדלים מקומיים.

טלפון: 03-7269309
כתובת: אורבך 6, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 11:00-07:00, 23:00-18:30
יום שני 11:00-07:00, 23:00-18:30
יום שלישי 11:00-07:00, 23:00-18:30
יום רביעי 11:00-07:00, 23:00-18:30
יום חמישי 11:00-07:00, 23:00-18:30
יום שישי 13:00-07:00, 23:00-18:30
שבת 13:00-07:00
טבלת המבקרים

הביקורת הזאת הייתה צריכה להכיל שבע מילים: סיגר לוקוס, טורטליני בצק רבוך ופסטה סרטנים. תוסיפו "וואו" על כל אחת מהן ותתחילו להבין את הפסגה הקולינרית אליה הגיעו ג'ורג' וג'ון והשף תומר טל. זאת הייתה הארוחה הכי טובה שאכלנו השנה עד כה

השף תומר טל יצא מתחת לאדרת של חיים כהן – שכזכור, מסעדת קרן שלו הייתה ממוקמת ממש באותו הלוקיישן – והוא מציג כישרון ויכולת נדירים במקומותינו. זו סגירת מעגל שהיא לא רק רומנטיקה סנטימנטלית, אלא גם תצוגה משכנעת של מסורת קולינרית שעוברת מדור לדור, מחציל לחציל.

יופי של מסעדה לבקר בה, עם או בלי אורחים מחו"ל. שאפו שף טל ושאפו לבעלי הבית האמיצים.

ג'ורג' וג'ון לבטח עוד לא סיימה את תהליך ההבשלה שלה, אבל היא בדרך להיות אחת המסעדות הטובות והמעניינות שנפתחו השנה.