הטורקייה

הטורקייה. צילום: גברת עם סלים
הטורקייה. צילום: גברת עם סלים
על המסעדה

צ'יקו כהן (שהוא אח של השף שרון כהן משילה התל אביבית) חיפש בכלל מקום לפתוח בו אטליז, אבל כשראה שהמקום הצמוד לבלו באס פנוי החליט ללכת על בורקס. הוא מוכר כאן בורקסים מבצק פילו בעבודת יד, שאותם הוא פותח עם טחינה וממלא במנגולד וגבינה, חצילים ובצל או תפוחי אדמה.

טלפון: 04-6214941
כתובת: דרך הנדיב , פרדס חנה - כרכור (ליד מתחם ביג פרדס חנה)
שעות פתיחה:
יום ראשון 16:00-08:00
יום שני 16:00-08:00
יום שלישי 16:00-08:00
יום רביעי 16:00-08:00
יום חמישי 16:00-08:00
יום שישי 14:00-08:00
שבת סגור
טבלת המבקרים

מרוב שאוהבים כאן סביח (ויודעים להכין אותו מצוין), אפשר למצוא לא רק פיתה ממולאת בכל טוב, אלא גם בורקס סביח – מעין גן עדן קטן ומושחת, כשהפייט מגיע מתפוח האדמה המובנה בו, ואם זה לא מספיק (ואתם נגד פיתות או מאפים באופן כללי) אפילו חומוס סביח בקערה יש כאן והוא ארוחה שלמה, חמה ומנחמת.