המבשלה
הלב האלכוהולי של השוק נמצא במבשלת בירה קטנה וארטיזנלית. הבעלים אריק גרנות מאמין בשיטות הכנה מסורתיות ללא שימוש בלתת נוזלי או CO2 ממקור חיצוני. בקומה שמעל הבר מתבשלות בירת חיטה בהירה, לאגר פילזנר, IPA משישה סוגי לתת וחמישה סוגי כשות, ואייל בלגי בחוזק 8.5% אלכוהול. הדבקות במסורת מאפיינת גם התפריט שמלווה את הבירה, שגרנות קורא לו אוכל פועלים: שקשוקה, חומוס, פאי רועים, מוסקה, המבורגר ומנות על בסיס חומרי גלם מהשוק. המחיר מצחיק, 20־33 ש"ח למנה, 15 ש"ח לשליש בירה ו־20 ש"ח לחצי. בקרוב תעבור המבשלה לעיר התחתית ואז יתווספו לפורטפוליו בירה בלגית בהירה בחוזק 9.5% וסיידר. המקום בשוק ימשיך לפעול, כי סוס מנצח לא מחליפים.