טופו אן

דרך העצמאות 74, בנימינה
טופו אן. צילום: איתיאל ציון
טופו אן. צילום: איתיאל ציון
על המסעדה

ג'ון אמוטני הגיעה לארץ לפני כ־20 שנה והחליטה לגור פה, אחרי שלמדה ביפן הכנת טופו בשיטות מסורתיות. כשהגיעה לישראל היא הקימה את מפעל שיזן טופו ובמקביל חלמה לפתוח מסעדה קטנה. היא שכרה מקום קטן ויצאה לדרך – בהתחלה עם מנה אחת משתנה, וכשהקהל החל להגיע, בדרך פלא וללא כל יחסי ציבור או פרסום, נכתב גם תפריט שכולל מנות נודלס, ירקות בטמפורה, סלטים, מרקים, סושי ו"שניצל", כולן עם טופו טרי בצורות בישול שונות. אפשר לקנות את הטופו הטרי במשקל, ויש גם מיונז טבעוני שג'ון מייצרת בעצמה.

טלפון: 04-844-4140
כתובת: דרך העצמאות 74, בנימינה
שעות פתיחה:
יום ראשון סגור
יום שני 21:00-12:00
יום שלישי 21:00-12:00
יום רביעי 21:00-12:00
יום חמישי 21:00-12:00
יום שישי 16:30-12:00
שבת סגור
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

כאן אין דילמה: הטופו נהדר, השימוש בו מעורר התפעלות, וארוחת הצהריים היא מהזולות והטעימות שבנמצא. לא רק במדדים טבעוניים.