טריגר בשר ויין Triger

מונטיפיורי 21, תל אביב
הזמינו שולחן
טריגר בשר ויין. צילום: שי אשכנזי
טריגר בשר ויין. צילום: שי אשכנזי
על המסעדה

מסעדה על טהרת הבשר והיין של קבוצת טריגר (פאט קאו, קוקו במבינו) שמציעה מנות מבשר מיושן המוצג בוויטרינה ראשונה מסוגה בארץ, לצד תוספות קלאסיות, מנות ירקות מחווה אורגנית בקיבוץ חוקוק ותפריט יין עשיר. בין המנות שפיץ שייטל בכבישה קרה, חרדל בר בייתי ומלח מלדון או פילה בקר עם פירה רובושון, כרישה צלויה וציר בקר

טלפון: 03-915-1144
כתובת: מונטיפיורי 21, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 17:00-00:00
יום שני 17:00-00:00
יום שלישי 17:00-00:00
יום רביעי 17:00-00:00
יום חמישי 17:00-00:00
יום שישי 17:00-00:00
שבת 17:00-00:00
טבלת המבקרים

טריגר היא מסעדה חדשה ויש בה מקום לשפצורים, אבל כבר עכשיו אפשר לקבל פה חווית בשר מרשימה עם נתחים שנראים כמו חומר לחתונה במחירים שפויים יחסית. עוד שדרוג קטנטן וזאת יכולה להיות אופציה מרהיבה לקיץ. ועוד לא אמרנו כלום על הפירה. ועל הצ'יפס. וואו, הצ'יפס