על המסעדה
מסעדת מקום של בשר לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת הבשר הוותיקה מהווה מעוז לקרניבורים. הנתחים מיושנים בחדר יישון ייעודי ומטופלים באטליז שבמסעדה. בקומה העליונה יש חדר פרטי לכ־30 איש המיועד לאירועים
מסעדת מקום של בשר לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת הבשר הוותיקה מהווה מעוז לקרניבורים. הנתחים מיושנים בחדר יישון ייעודי ומטופלים באטליז שבמסעדה. בקומה העליונה יש חדר פרטי לכ־30 איש המיועד לאירועים