רוטנברג. צילום: אפיק גבאי
רוטנברג. צילום: אפיק גבאי
על המסעדה

המסעדה שבקיבוץ גשר יצרה לעצמה שם של מקום שמיועד לפודי שמתעניין בהיסטוריה של האוכל. שף יזהר סהר יוצר פה יחד עם זוגתו הילה מטבח עונתי שמחובר למקום - לאדמה, להיסטוריה ולתרבות שלו - ושמתבסס על תוצרת מקומית של חקלאי ויצרני האזור - משמן הזית עד הבשר.

טלפון: 04-6752237
כתובת: , קיבוץ גשר (גשר הישנה, מול קיבוץ גשר)
שעות פתיחה:
יום ראשון 22:00-12:00
יום שני 22:00-12:00
יום שלישי 22:00-12:00
יום רביעי 22:00-12:00
יום חמישי 22:00-12:00
יום שישי 22:00-10:00
שבת 21:00-10:00
טבלת המבקרים

הדג היה הצלחה מסחררת. קודם כל כי הוא היה עשוי בדיוק לשילוב הקדוש בין עור קריספי לבשר עסיסי. גם הפולנטה ועלי הקייל שהוגשו איתו היו נהדרים, אבל מה שהפך את הכל לחגיגה היה רוטב הדגים, שעטף את כל המרכיבים בעדינות מסחררת ראשים, והיה כל כך מוצלח שראוי לקרוא על שמו בתי ספר. זה באמת דג נהדר שאתה לא רוצה שייגמר.

מנה ראשונה נוספת היתה צלחת שרקוטרי: פאטה כבד טלה, סינטה מותססת וקונפי ברווז. הפאטה היה חלק ושפע טעמי כבד, והוא הוגש עם ריבת פלפלים יוצאת מהכלל. למעשה, ריבת הפלפלים היתה עד כדי כך טובה שלא רק שביקשתי עוד, אלא אפילו קניתי צנצנת.