שניט schnitt

הארבעה 12, תל אביב
שניט. צילום: גיל אברהם
שניט. צילום: גיל אברהם
על המסעדה

פאב מסעדה שהיא גם מבשלת בירה עם 12 סוגי בירות טריות המיוצרות במקום מאחורי זכוכית שקופה הנותנת הצצה לאורחי המקום. בתפריט תוכלו למצוא מנות שכיף לנשנש לצד הבירה, כמו, נקניקיית אנטרקוט ג'וסית בלחמנייה עם קולסלאו ובצל פריך, טבעות בצל קריספיות, כדורי פולנטה ובירה מתובלים ומטוגנים ונאצו'ס קריספי הום מייד.

טלפון: 03-7363070
כתובת: הארבעה 12, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 12:00-01:00
יום שני 12:00-01:00
יום שלישי 12:00-01:00
יום רביעי 12:00-01:00
יום חמישי 12:00-01:00
יום שישי 12:00-01:00
שבת 12:00-01:00
טבלת המבקרים

הנקניקיה היתה עשויה מאנטריקוט, מלאה בטעם בשרי איכותי, והונחה בלחמניה עם סלסת אננס וכוסברה, שנתנו טעם מתקתק, ורוטב חלפיניו שנתן טעם חריף וקצת מעושן. הביס היה נפלא ופשוט, בדיוק כמו שאני מצפה מאוכל ברים.