מסעדה
102 Meating Point
על המסעדה
אמנים ואנשי קולינריה שחזרו כבאית צבאית והפכו אותה לפוד טראק מגניבה, שתגיע לפסטיבל דרום אדום. ההתמחות של הכבאית: מאפים טריים שיוצאים מהטאבון האיטלקי המותקן בה, וכן מנות בשריות, אופציות לצמחוניים וגם לילדים.
אמנים ואנשי קולינריה שחזרו כבאית צבאית והפכו אותה לפוד טראק מגניבה, שתגיע לפסטיבל דרום אדום. ההתמחות של הכבאית: מאפים טריים שיוצאים מהטאבון האיטלקי המותקן בה, וכן מנות בשריות, אופציות לצמחוניים וגם לילדים.