TYO

מונטיפיורי 7, תל אביב
הזמינו שולחן
קומבינציית סושי ב-TYO. צילום: אפיק גבאי
קומבינציית סושי ב-TYO. צילום: אפיק גבאי
על המסעדה

מסעדת TYO לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת השף היפנית משלבת חוויה קולינרית יוקרתית עם אופי ואווירה של בר. במרכז החוויה נמצא כמובן האוכל של המאסטר סושי יאמה אוימאודה, המכונה יאמה-סאן - שף יפני מהמובילים בעולם בתחומו. הסושי המיוחד שלו נאמן למסורות ההכנה אך גם עכשווי ויוצא דופן, ונוסף לסושי ישנן מנות יפניות מסורתיות, מנות בהשראת אוכל רחוב ועוד

טלפון: 03-9300333
כתובת: מונטיפיורי 7, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 24:00-12:00
יום שני 24:00-12:00
יום שלישי 24:00-12:00
יום רביעי 24:00-12:00
יום חמישי 01:00-12:00
יום שישי 24:00-12:00
שבת 01:00-12:00
נגישות לנכים: לא (אין גישה לנכים אך ניתן להיעזר בצוות המסעדה)
טבלת המבקרים

TYO לא רוצה להיות סתם יפנית טובה או מצוינת. היא מנסה להיות יפנית עם ערכים מוספים; כזו שנוטלת לא מעט את הבסיס היפני ומוסיפה לו נדבך, משלבת יסודות ממטבחים אחרים. TYO מהודרת למדי. במרכזה בר ענק שסביבו שולחנות רבים. בין השולחנות רווחים נאים, שהופכים את הישיבה שם, גם כשהמקום מלא, למרווחת בהחלט.

ב-TYO חומרי הגלם טובים יחסית, ובכל זאת לא לקחו כאן סיכונים מיותרים ולא ויתרו על הפירוטכניקה. זה לא הצליח לגרום למנות לפרוץ את מחסום הסביר. בכל מקרה, ב-TYO השיקו החודש תפריט עסקיות חדש ודי אטרקטיבי כלכלית, לפחות ביחס למחירי תפריט הערב.

TYO, מסעדה יפנית חדשה ברחוב מונטיפיורי בתל אביב, בחרה בדרך הביניים. היא הולכת גם על הקלאסה וגם על השגעת והטרפת. היא מגישה סושי "רגיל", לצד רולים עם סלמון ומוצרלה, תרד, גבינת שמנת וחסה, שאלוהים ישמור.