על המסעדה
מסעדת TYO לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת השף היפנית משלבת חוויה קולינרית יוקרתית עם אופי ואווירה של בר. במרכז החוויה נמצא כמובן האוכל של המאסטר סושי יאמה אוימאודה, המכונה יאמה-סאן - שף יפני מהמובילים בעולם בתחומו. הסושי המיוחד שלו נאמן למסורות ההכנה אך גם עכשווי ויוצא דופן, ונוסף לסושי ישנן מנות יפניות מסורתיות, מנות בהשראת אוכל רחוב ועוד
טבלת המבקרים
TYO, מסעדה יפנית חדשה ברחוב מונטיפיורי בתל אביב, בחרה בדרך הביניים. היא הולכת גם על הקלאסה וגם על השגעת והטרפת. היא מגישה סושי "רגיל", לצד רולים עם סלמון ומוצרלה, תרד, גבינת שמנת וחסה, שאלוהים ישמור.